dimarts, 7 d’abril del 2015

DANLLES DE MANDOLLES



INGREDIENTS
250 gr. CARN   DE  VEDELLA   PICADA
250 gr. CARN  DE  PORC   PICADA
1  GRA  D'ALL
1  OU
JULIVERT   FRESC                                  
UN  RAIG   DE  LLET
SAL  I  PEBRE 
MOLLES   DE   PA (1   llesca   de   pa   de   pagès)
FARINA
OLI   DE  FREGIR

PREPARACIÓ
·         POSEM   EN   UN    BOL:   LA  CARN,  L’OU,  UN  RAIG   DE   LLET,   L’ALL   I  EL   JULIVERT  BEN   PICATS,   UN   PESSIC   DE   SAL   I UN   POLSIM  DE   PEBRE .
·         REMULLEM   LA   MOLLA   DE   PA   AMB   LLET.
·         BARREGEM   TOTS   ELS   INGREDIENTS  FINS   A   OBTENIR   UNA   MASSA.
·         FEM   LES   BOLES   PETITES   DE   LES   MANDONGUILLES   I   LES   ENFARINEM.
·         ESCALFEM    L’OLI   EN   UNA   PAELLA.
·         FREGIM   LES  MANDONGUILLES .






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada