INGREDIENTS
250
gr. CARN DE VEDELLA
PICADA
250 gr. CARN DE PORC PICADA
1 GRA D'ALL
1 OU
JULIVERT FRESC
UN RAIG DE LLET
SAL I PEBRE
MOLLES DE PA (1 llesca de pa de pagès)
250 gr. CARN DE PORC PICADA
1 GRA D'ALL
1 OU
JULIVERT FRESC
UN RAIG DE LLET
SAL I PEBRE
MOLLES DE PA (1 llesca de pa de pagès)
FARINA
OLI DE FREGIR
OLI DE FREGIR
PREPARACIÓ
·
POSEM EN
UN BOL: LA
CARN, L’OU, UN
RAIG DE LLET,
L’ALL I EL
JULIVERT BEN PICATS,
UN PESSIC DE SAL I
UN POLSIM DE
PEBRE .
·
REMULLEM LA MOLLA DE
PA AMB LLET.
·
BARREGEM TOTS
ELS INGREDIENTS FINS
A OBTENIR UNA
MASSA.
·
FEM LES
BOLES PETITES DE
LES MANDONGUILLES I
LES ENFARINEM.
·
ESCALFEM L’OLI
EN UNA PAELLA.
·
FREGIM LES
MANDONGUILLES .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada